Sába Ház - az ideális szálloda és konferenciahelyszín a Balaton partján

Sába ház - hívogat a part.

Sába ház - a pihenés aranyhídja.

Sába ház - az ideális partmenti szálló stégje.

Rendezvényterem

Családok, baráti társaságok, egyesületek, cégek számára  ideális Balaton-parti helyszín a Sába-Ház rendezvények, megbeszélések, ünnepek, oktatások tartására.

A harminc fő befogadására alkalmas légkondícionált termet az aktuális igényeknek megfelelően rendezzük be a szükséges mennyiségű székkel, asztalokkal. Projektor, vetítővászon, illetve az egész épületben folyamatosan elérhető szélessávú internet, illetve hi-fi berendezés segíti rendezvény professzionális és hangulatos lebonyolítását.

A teremhez jól felszerelt konyha tartozik. Lehetőség van kávé, tea, üdítőitalok bekészítésére, illetve felszolgálásárára a program szüneteiben.

A rendezvényterem elsősorban a Sába-Ház aktuális lakói rendelkezésére áll (a jobb oldali naptárban tudja ellenőrizni a foglaltságot), speciális igények esetén is kérjük, töltse ki a jobb oldalon a foglalási űrlapot és a megjegyzés mezőben jelezze kéréseit. Ha megadta elérhetőségeit, munkatársaink egy munkanapon belül megkeresik Önt és megkeresik az ideális megoldást!

Egyedi foglalás esetén a konferenciaterem bérleti díja egy napra 600 euró.

 

DohányzásmentesEgyszerű parkolásIngyenes Wi-Fi
HD TV

 

Információ a kétszemélyes lakosztályokról Információ a négyszmélyes lakosztályokról

 

Ez a bejegyzés angol nyelven is elérhető