Sába Ház - az ideális szálloda és konferenciahelyszín a Balaton partján

Sába ház - hívogat a part.

Sába ház - a pihenés aranyhídja.

Sába ház - az ideális partmenti szálló stégje.

Balaton-környéki programok

A Balaton és környéke gazdag választékát kínálja a kulturális és szórakoztató programoknak a könnyűzenei fesztiváloktól a gasztronómiai élményekig, a go-karttól a szabadtéri képzőművészeti bemutatókon át a gyerekprogramokig.

 

A Sába Ház személyzete és bevált külső közreműködő partnereink az Ön rendelkezésére állnak, hogy kikapcsolódását még kellemesebbé tegyük. Nem csupán kényelmes szállást biztosítunk és a vízparti szórakozásához biztosítunk teret, hanem kulturális élményekkel vagy kalandokkal gazdagíthatjuk nyaralását.

Tekintse meg válogatásunkat a környék aktuális programjaiból; munkatársaink mindenkor készséggel segítenek kiválasztani az Önt érdeklő programokat, lefoglalni a jegyeket, vagy éppen megtervezni az útvonalat a kiválasztott helyszínre.

 

Balaton és bor: elválaszthatatlan

A balatoni régió méltán híres a borairól, és nem csak esős időben ajánljuk a pinceprogramokat, hiszen a hűvös borospincék a forró napokon is enyhülést jelentenek.

Amennyiben pedig igazi, hamisíthatatlan magyaros pusztaprogramra vágyik, akkor is segítünk jól bevált partnereink programjaival.

Kedvelt célpont Rádpuszta, ahol egy teljes napot tölthet lovasbemutatóval, igény esetén lovaglással, bőséges ebéddel és akár borkóstolóval is.

 

 

Vitorlázás sok extrával

A Balaton partján kora tavasztól késő őszig népszerűek a hajós és vitorlás kirándulások.

A balatoni komp- és hajójáratok menetrendjét megtalálja a recepción.

Vitorlással a Balatonboglári kikötőből Tihany vagy Badacsony irányába érdemes elindulni. A programot akár néhány fő jelentkezése esetén is megszervezzük, de akár több hajót is biztosíthatunk, ami nagyon látványos és hangulatos. A felkészült legénység gondoskodik arról, hogy kezdő és tapasztalt vitorlázók egyaránt élvezzék az utat maximális biztonság mellett.
A célállomáson ebéd várja a turistákat, majd Badacsonyban borkóstolás, kisvonatozás a program, és a széljárástól függősen marad némi szabadidő a sétára, vásárlásra. Tihanyban a templom és az apátság megtekintését javasoljuk és nagyon népszerű a Levendula múzeum.

 

Budapesti látogatás

Külföldi vendégeinknek ha aktívan szeretnék eltölteni pihenéseket, javasoljuk, hogy tegyenek egy látogatást a fővárosba is, ami csupán másfél órányi autóútra van szállónktól. Igény esetén buszt és idegenvezetőt is biztosítunk, ha maga szeretné felfedezni a várost, akkor térképpel és tippekkel segítjük.

Ez a bejegyzés angol nyelven is elérhető