Sába Ház - az ideális szálloda és konferenciahelyszín a Balaton partján

Sába ház - hívogat a part.

Sába ház - a pihenés aranyhídja.

Sába ház - az ideális partmenti szálló stégje.

Kényelmes balatonparti lakosztály négy személyre

Ha családdal, barátokkal érkezik, akkor érdemes négyszemélyes lakosztályunkat választania, ahol közösen szállhatnak meg.

A szobákban egy légtérben van elhelyezve a nappaliban egy francia ágy és egy francia ággyá alakítható kihúzható kanapé, amely gyermekek és felnőttek számára egyaránt kényelmes alvást biztosít.

A lakosztályban található továbbá egy amerikai konyha, amivel egy légtérben van az étkező valamint a nappali. Fürdőszobáink zuhanytálcával, csappal és wc-vel felszereltek.

Jól felszerelt apartman

Lakosztályaink mindegyike HD TV-vel felszerelt, számos csatorna, köztük idegen nyelvű adások közül válogathat. Az épület egészében vendégeink rendelkezésére áll az ingyenes WiFi. Minden lakosztályhoz egy ingyenes parkolóhely tartozik.

Ellátás

Éhes és nincs kedve felkutatni a környékbeli éttermeket? A lakosztály konyhájában minden felszerelés kéznél van ahhoz, hogy elkészítse ételeit és kényelmes körülmények között étkezhessen. Munkatársaink szívesen segítenek a környékbeli élelmiszer beszerzési források ajánlásával.

Ha inkább kimozdulna, akkor több közeli éttermet tudunk javasolni, ahol ebéd- és vacsoraidőben egyaránt talál ízletes magyaros és modern étkeket, igényes kiszolgálással korrekt áron.

Programok

A Sába Ház közvetlenül a tó partján fekszik, saját stégről ereszkedhet a Balaton vizébe, sőt romantikus vacsoráját is elfogyaszthatja a stégen, a lemenő nap sugarai mellett, a klasszikus balatoni Aranyhíd társaságában.

Hűvösebb időben kellemes kikapcsolódást nyújthat a frissen felújított infraszauna – csak szólnia kell munkatársunknak és hamarosan indul is!

A környék aktuális programajánlataiból munkatársaink készséggel adnak felvilágosítást, segítenek a jegyek, belépők lefoglalásában!

 Szállásdíjak

Négyszemélyes lakosztályunk ára:
Május 31-ig 75 euro / éjszaka
Június 1-től Június 30-ig 80 euro / éjszaka
Július 1-től Augusztus 23-ig 85 euro / éjszaka
Augusztus 24-től 75 euro / éjszaka

Az idegenforgalmi adó mértéke (18 év fölött) fejenként éjszakánként 400 Ft.

4 személynek ideálisDohányzásmentesEgyszerű parkolás
Ingyenes Wi-FiHD TVHűtő
Franciaerkély

 

Információ a kétszemélyes lakosztályokról Információ a konferencia szolgáltatásunkról

 

Ez a bejegyzés angol nyelven is elérhető