Sába Ház - az ideális szálloda és konferenciahelyszín a Balaton partján

Sába ház - hívogat a part.

Sába ház - a pihenés aranyhídja.

Sába ház - az ideális partmenti szálló stégje.

Szálljon meg társával kényelmesen kétszemélyes balatonparti lakosztályunkban!

Felejtse el a szűk szállodai szobák kényszermegoldásait, érezze az otthon kényelmét és tágasságát – akár rövidebb időszakra érkezik a Balaton partjára, akár hosszabb ideig maradna.

Lakosztályunk két személy számára ideális: kényelmes franciaágyas hálószobából, amerikai konyhás nappali-étkezőből, zuhanyzós, wc-vel ellátott fürdőszobából áll.

Jól felszerelt apartman

Szobáink mindegyike HD TV-vel felszerelt, számos csatorna, köztük idegen nyelvű adások közül válogathat. Az épület egészében vendégeink rendelkezésére áll az ingyenes WiFi. Minden szobához egy ingyenes parkolóhely tartozik (további vendégek számára ingyenes parkolási lehetőség a szálloda előtt az utcán).

Ellátás

Éhes és nincs kedve felkutatni a környékbeli éttermeket? A lakosztály konyhájában minden felszerelés kéznél van ahhoz, hogy elkészítse ételeit és kényelmes körülmények között étkezhessen. Munkatársaink szívesen segítenek a környékbeli élelmiszer beszerzési források ajánlásával.

Ha inkább kimozdulna, akkor több közeli éttermet tudunk javasolni, ahol ebéd- és vacsoraidőben egyaránt talál ízletes magyaros és modern étkeket, igényes kiszolgálással korrekt áron.

Programok

A kertben nyugodt körülmények között pihenhet, napozhat, de romantikus vacsoráját akár a Balatonba nyúló stégen is elfogyaszthatja .

A Sába Ház közvetlenül a Balaton partján fekszik, saját stégről ereszkedhet a Balaton vizébe. Igény szerint működik a frissen felújított infraszauna.

A környék akutális programajánlataiból munkatársaink készséggel adnak felvilágosítást, segítenek a jegyek, belépők lefoglalásában!

Ha többen nyaralnak együtt, akkor ajánljuk négyszemélyes lakosztályunkat, céges programokhoz pedig igénybe vehetik a konferenciatermet.

Szállásdíjak

Kétszemélyes lakosztályunk ára:
Május 31-ig 55 euro / éjszaka
Június 1-től Június 30-ig 60 euro / éjszaka
Július 1-től Augusztus 23-ig 65 euro / éjszaka
Augusztus 24-től 55 euro / éjszaka

Az idegenforgalmi adó mértéke (18 év fölött) fejenként éjszakánként 400 Ft.

Két személynek ideálisDohányzásmentesEgyszerű parkolás
Ingyenes Wi-FiHD TVHűtő
Franciaerkély

 

Információ a négyszemélyes lakosztályokról Információ a konferencia szolgáltatásunkról

 

Ez a bejegyzés angol nyelven is elérhető